Cover-facebook

Anul acesta, magia Crăciunului devine tangibilă!

Atelierul Speranței își deschide porțile, cu o colectie superbă de decorațiuni hand made, pregătite de spiridușii Rotaract Iași Copou.

Fiecare decorațiune achiziționată, pentru o donație minimă recomandată, va sprijini o cauză specială: amenajarea unei camere senzoriale pentru copii cu nevoi speciale la Scoala Specială Pașcani.

Acestea sunt disponibile pentru rezervarea online pe pagina noastră de Facebook Atelierul Speranței. Puteți să ne lăsați un mesaj în privat sau un comentariu la postare cu numărul decorațiunii pe care o doriți.

De asemenea, vă așteptăm în perioada 6-20 Decembrie în locația noastră din cadrul complexului Palas, vizavi de intrarea principală în Mall din zona Palatului, alături de colegii noștri de la O cană de fericire! Acolo puteți savura o băutură caldă și să achiziționați fizic decorațiunile noastre, toate donațiile sprijinind cauza propusă!

An de an, susținerea voastră a făcut posibilă împlinirea viselor și a speranțelor celor care au nevoie. De sărbători, puteți aduce o rază de lumină în sufletele copiilor cu nevoi speciale de la Școala Specială Pașcani.

#serveaboveself #decoratiunidecraciun #Christmas #rotaract #ocf

Poți da share la această postare!

Site-ul acesta folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența!